OPKIKKERDAG


 


OPKIKKERDAG 28 AUGUSTUS 2010.


Gisteren hebben we een super opkikkerdag mee mogen maken. Dit jaar stond het in teken van het 15 jarig bestaan van stichting de opkikker en werd dit samen gevierd met het televisiestation SBS6.


’s Morgens om 8 uur zijn we vetrokken van huis naar Zeewolde. We moesten ons om 9.15 uur in het businesscentrum van de Eemhof melden. Daar werden we opgewacht door vrijwilligers van stichting de opkikker en medewerkers van SBS6, bekend en onbekend.


Na koffie gebak en kennismaken met onze vrijwilligster gingen we op pad naar onze eerste activiteit in huisje 107. Daar hing een kaartje op de deur met shownieuws, binnen hadden ze het huisje omgebouwd als studio van shownieuws, er stonden camera’s verlichting en er was zelfs een make-up ruimte. En als grote verrassing waren Patty Brard en Victor Brand aanwezig, met hun hebben we het shownieuws gepresenteerd, het was echt lachen gieren brullen. We hebben heel veel lol gehad. Met pijn in de buik van het lachen gingen we op weg naar de volgende activiteit. We mochten meerijden met een Amerikaanse truck, Luuk was helemaal door de dolle en mocht dan ook op schoot van de chauffeur meerijden en aan de toeter trekken. Na deze activiteit kwam het met bakken uit de hemel en zijn we snel teruggegaan naar het centre om te gaan luchen.


Na de lunch was het tijd voor onze derde activiteit. We mochten met jonge beesten gaan knuffelen, kuikentjes konijntjes lammetje kalfje en noem maar op. Vooral Isa en Fenne vonden dit geweldig, bij deze activiteit was Selma van Dijk aanwezig. Op naar de volgende activiteit, dat was een fotoshoot met een professionele fotograaf en visagisten en met TOOSKE. De kinderen werden mooi opgemaakt en gefotografeerd, hiervan hebben we een dvd met alle foto’s meegekregen.. De laatste activiteit was ook erg leuk, Isa Luuk en Fenne mochten taarten versieren met Rob Geuts, daar werden wij vrolijk van , dit was heel leuk en erg lekker, de kinderen mochten de voor op hun maat gemaakte kokskleren houden


Al met al hebben we een mega mooie dag gehad met veel lol. De vrijwilliger heeft alles op film en foto vast gelegd en krijgen binnenkort de foto’s en dvd thuis als leuke herinnering aan deze dag.


Ook Piets weerbericht werd in Zeewolde op genomen en Luuk staat  goed in beeld met Isa.


Allemaal leuke herinneringgen, de kinderen sliepen ook zodra ze het kussen tegen hun oor voelde.


Het was echt een mooie dag voor ons hele gezin!!!!