HET JAAR 2018

lief lief meisje,

16 jaar zou je nu zijn geweest , in mijn gedachten en voorstelling groei je mee en uit als een mooie jonge vrouw !!! In mijn hart blijf je dat kleine meisje …. met je mooie ogen en guitige lach. alweer een jaar verder en nog steeds is demoon en het missen hetzelfde , het gaat niet weg en wordt nooit minder. Ik wil het ook ieder jaar weer voelen. 7 jaar … ongelooflijk 7 jaar, nog een paar jaar en dan ben je langer bij me weg als dat je ooit bij me bent geweest. In gedachten en mijn hart zit je natuurlijk altijd dicht bij me dat zal ook nooit veranderen want je bent en blijft mijn meisje !!! je bent een speciaal mensje Isa, ik heb zoveel van jou geleerd wat Het leven vandaag de dag wel makkelijker heeft gemaakt… ”lekker belangrijk “ weet je nog!!! Onze motto Isa , lekker belangrijk.  Hou van jou lief meisje !!! Steeds meer en meer