HET JAAR 2017

Januari 2017

2017 ….. weer een jaar zonder jou lieve isa. Het worden er ook alleen maar meer , iets dat als je dat beseft je zo verdrietig maakt. Luuk zit in de eerste klas van de middelbare school , hij heeft mooie cijfers en doet het goed. Hij is soms wat boos en reageert heftig , en geeft nu ook aan dat hij jou mist isa , zijn grote zus die dit jaar 16 zou zijn geworden . Fenne draagt veel van jou kleding zo ook jou laatste winterjas , zo fijn om te zien maar ook weer confronterend , ze vindt het fijn om jouw kleding te dragen en is dan ook heel  trots. Alles is zo anders isa , we genieten zeker van de momenten met ons gezinnetje, we vinden het fijn om samen te zijn maar toch altijd een bepaald schuldgevoel en leegte omdat  jij er niet bij bent… de eerste 3 maanden van het jaar zijn zo kut alles beleven we opnieuw , de verschrikkelijke strijd die jij moest leveren , ik hoop zo dat we het goed voor je hebben gedaan , ik twijfel soms isa , had ik niet meer voor je kunnen doen had ik niet dit had ik niet dat….dat is iets dat ik altijd zal houden. Ik hou van je meisje… dikke kus mama

Augustus 2017

de scholen zijn weer begonnen , fenne naar groep 7 en Luuk tweede klas middelbare school. Wat zou jij nu hebben gedaan Isa ? Ik vraag het me zo vaak af ! Zo benieuwd hoe je nu zou zijn als bijna 16 jarige dame …. Welke niveau welke richting welke vriendinnen …. al die vragen zullen de rest van mijn leven door mijn hoofd blijven gaan. Im mijn gedachten blijf jij mijn kleine meisje met die mooie blonde haren . Niet ziek maar vol genieten van het leven met een roze blos op je wangen , maar ook het dappere kind wat te snel volwassen moest worden. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk mip, wat ik ook doe ik doe het voor jou erbij .

Oktober 2017,

Lief meisje deze maand zou je 16 zijn geworden…sweet sixteen…. Helaas mogen we dit niet met jou vieren maar we vieren het wel , met jou in onze harten en gedachten. Deze dag laten we niet voorbij gaan. De geboorte dag van een geweldig meisje is een feestdag en zou blijven we dit ook elk jaar vieren en zullen we ballonnen en vuurwerk naar je toesturen en proosten op jou lief meisje!! Vergeten doen we je nooit. X mam.

 

Ik heb je losgelaten

zodat je eindelijk

eindeloos kan stralen

Maar in mijn hart

houd ik je vast

voor eeuwig en altijd

 

En met mijn ogen dicht 

is het weer even zoals toen

geniet ik in stilte van je

en houd ik je vast

in m’n armen

zoals toen

 

Dank je wel lief meisje dat je in mijn leven was.