HET JAAR 2015

LieveLieve Isa,

Het is maart 2015, al bijna 4 jaar geleden dat we afscheid van je hebben moeten nemen en eigenlijk doen we dit nog dagelijks,

Het schrijven op de site wordt minder maar ik lees nog vaak even terug om nog dichter bij je te komen. Je ziet er vier maar wij voelen ons nog steeds vijf Isa want jij zal er dan ook altijd bij horen. We moeten een hoop missen van jou , de overgang naar de middelbare school de overgang van jong meisje naar jonge vrouw. Ik verbeeld me zo vaak hoe je nu zou zijn geweest….. Je lijkt veel op je broer, of je broer lijkt veel op jou, ook bij Fenne zie ik echt wel steeds meer vergelijkenissen. Fenne heeft nu de leeftijd die jij had toen je ziek werd, bijna niet voor te stellen. Maart is ook echt weer zo’n maand dat alles weer harder aankomt en dichter bij staat, ik merk dit ook aan mijzelf. Ik ben onrustig sneller chagarijnig sneller huilen, je vader heeft het niet makkelijk met mij Hahaha.

We gaan op jou sterfdag naar het koningin Wilhemina bos in Dronten , eens zien hoe de eik erbij staat die we voor jou hebben geplant, daarna lekker pannekoeken eten met de kids en verder zien we het wel, niets moet alles mag op zulke dagen.

Ik moest laats in het ziekenhuis zijn voor een MRI, ik dacht dat doe ik wel even , ben tenslotte zo vaak met jou meegeweest, nou het viel me goed tegen, ik raakte toch wel even in lichte paniek, ik ben op mijn ademhaling gaan letten zoals ik dat altijd tegen jou zij en heb veel aan je gedacht. 

Gisteren jou zomerkleding uit de kast gehaald en even met Fenne gepast , er zat alweer een hoop bij wat ze past en wat ze ook leuk vind, zo mooi als je zusje an zegt “Isa zal het wel fijn vinden dat ik haar kleren aan heb”. Je leeft nog zo bij ons, je hoort erbij en dat zal altijd zo blijven. En ik blijf uitkijken naar de dag dat ik je weer in mijn armen kan sluiten.

Hou van je mop X mam