HET JAAR 2014

“You’re The Inspiration”

You know our love was meant to be

The kind of love that lasts forever

And I want you here with me

From tonight until the end of time

You should know, everywhere I go

You’re always on my mind, in my heart and in my soul

 

 MAART 2014

Een maand vol herinneringen aan jou, mooie maar ook de nare. Deze maand 2011 begon het snelle achteruit gaan van jou lijf, je koppie was er nog niet klaar mee en je heb zo hard gevochten.

Het is zo’n groot gemis en dat blijft het en het word heftiger, niets de scherpe kantjes gaan eraf of het krijgt een plekje dat is allemaal gelul, het is gewoon zwaar, moeilijk. En doet heel veel pijn iedere keer weer.

Wat zou ik toch graag je stevig vast willen pakken en je willen ruiken horen voelen, wetend dat in dit leven nooit meer zal gebeuren maakt me zo bang. Is er nog een leven hierna? Is er nog een leven waarin wij elkaar weer zullen treffen? JA, ik geloof daar met heel mijn hart in, en dat geeft mij troost, de troost die ik zoo hard nodig heb om dit leven te kunnen leiden.

Lief meisje ik hou van je X mam.

 

 

In my daughter’s eyes, 
I am a hero,
I am strong and wise, 
And I know no fear,
But the truth is plain to see,
She was sent to rescue me,
I see who I want to be,
In my daughter’s eyes

In my daughter’s eyes,
Everyone is equal,
Darkness turns to light,
And the world is at peace,
This miracle god gave to me,
Gives me strength when I am weak,
I find reason to believe,
In my daughter’s eyes

And when she wraps her hand around my finger,
How it puts a smile in my heart,
Everything becomes a little clearer,
I realize what life is all about,
It’s hanging on when your heart is had enough,
It’s giving more when you feel like giving up,
I’ve seen the light,
It’s in my daughter’s eyes

In my daughter’s eyes,
I can see the future,
A reflection of who I am and what will be,
And though she’ll grow and someday leave,
Maybe raise a family,
When i’m gone I hope you see,
How happy she made me,
For i’ll be there,
In my daughter’s eyes

 

22 april.

De lente is weer begonnEn. Een van mijn lievelingsseizoenen , alweer een lente zonder jou. Alles gaat door zoals dat ook hooRt. We doen leuke en mooie dingen samen en waar we ook op onze manier van genieten . En jij bent in gedachten daar altijd bij . Jouw naam wordt altijd genoemd en dat moet zo blijven want jij zal nooit worden vergeten.

dikke kus lieve mop

juli

het afscheid van jou klas zit er op was een moeilijke week wel met een mooie herinnering 

M

it dit voelt goed!!!