Lieve Isa,

 

lief meisje wat is het toch lang geleden dat ik je blog beschreven heb. Te lang!

Er is zoveel gebeurd en zoveel veranderd ..... papa en ik zijn gescheiden , het ging niet meer. We hebben mooie jaren samen beleefd samen met jullie en ook hele verdrietige momenten .... we konden elkaar niet meer vinden meisje ! En ik ben je vader voor altijd dankbaar dat ik 3 mooie lieve waardevolle kinderen heb mogen krijgen waar ik elk moment van de dag super trots op ben.

Ons huis in achterberg is niet meer ons huis ... alle mooie herinneringen heb ik meegenomen en zitten in mijn hart . Inmiddels woon ik in Woudenberg en heb een lieve man leren kennen waar ik mijn geluk weer mee heb gevonden en dit geluk mag delen samen met luuk en fenne . En Isa , medio april verwachten we een kindje .... jou zusje ... wie had dat ooit kunnen denken en wat ben ik ontzettend dankbaar en gelukkig met die kado , had dit graag ook met jou willen delen ... je zus Fenne is heel erg betrokken bij de zwangerschap, ze vond het super en ik hoop daarom ook dat ze bij de bevalling kan zijN.

Je broer en zus doen het goed , ik vind het fijn om ze gelukkig te zien en dat er rust is . Met hun opleidingen gaat het goed en ze doen beide dingen die ze leuk vinden . Het zijn twee krachtige mensen met veel verstand en wijsheid ... ik ben zo trots op ze ... net als op jou lieve Isa . Elke dag mis ik je elke dag weer !!! jij blijft mijn bijzondere meisje 💙🦋

Lieve Isa


Deze site is gemaakt voor Isa van mama | Deze site is gemaakt met Webklik.nl